Contact met Mahalo? Vul het formulier in…

Contact maken. Willen we dat niet allemaal? Dat kan met Mahalo heel makkelijk. Ik heb daarvoor namelijk deze pagina in het leven geroepen. Wil je wat vragen, ergens op reageren of gewoon even wat kwijt? Dan kan dat altijd. Ik ben benieuwd wat je te melden hebt. Je kunt dat het makkelijkst doorgeven met het onderstaande formulier (scroll helemaal naar beneden). Je bericht komt dan direct in mijn persoonlijke inbox. Dus, laat de berichten maar binnen stromen… Ik hoor graag van je! Tot snel!

In de vlogs vertel ik al veel over Mahalo chai.

Mocht je specifieke informatie willen over Mahalo Chai dan kun je misschien je antwoord al vinden in een van de vlogs op deze pagina… Wil je eigenlijk alleen maar weten wat andere mensen van Mahalo Chai vinden? Lees dan deze reacties.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je Mahalo graag wilt helpen. Dat zou ik fijn vinden. Je zou dan iedereen in je netwerk op Mahalo Chai kunnen attenderen door mijn website te delen of mijn pagina’s en/of posts op de diverse social media kanalen te liken. Je kunt echter naast dat alles ook een enquête invullen zodat ik direct feedback van je krijg over wat je van Mahalo vindt. Deze enquête vind je hier. Alvast heel erg bedankt voor welke hulp dan ook!

Contact via Instagram en Facebook

Op mijn Instagram en Facebook accounts post ik regelmatig over mijn ervaringen als ondernemer en Die Gast van Mahalo. Volg mijn Instagram of Facebook door de pagina te liken en blijf op de hoogte van alles wat ik meemaak op mijn Mahalo reis.

Naast Die Gast van Mahalo ben ik ook nog acteur, trainingsacteur, presentator en regisseur. Mocht je daar meer van willen weten dan kun je alles vinden op mijn website.

Wil jij Mahalo proeven?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om Mahalo via de website te bestellen. Toch wil ik je graag van je Mahalo shot voorzien mocht je heel graag Mahalo willen proeven. Stuur mij een bericht via onderstaand formulier en vermeld daarin je adres en hoeveel flessen je zou willen bestellen. Je hoort dan snel van mij.

Ben je benieuwd naar wat er nou precies in Mahalo zit en wat de voedingswaarde is van Mahalo? Dat vind je allemaal op de pagina Ingrediënten en voedingswaarde van Mahalo Chai.